Gyékényes legcsendesebb utcájában a műúttól és a tó-tól 80 méterre található egy nyaralóház, amely két külön bejáratú apartmant tartalmaz. Zárt udvara lakókocsik és sátrak telepítésére egyaránt alkalmas. Az apartmanokkal kiegészítve ideális helyszín nem csupán családok, hanem baráti társaságok, iskolai csoportok, közösségek számára..Igény esetén helyben biztosítjuk a sátrakat, önállóan, vagy összefűzve, egyenként 4 x 4-es 16 m2-től 80 m2-ig, vagy 6 x 9-es önálló 54 m2-es sátor telepítésével.
Udvarról megközelíthető vizesblokkjában négy toalett, három zuhanyzó, öt mosdó és mosogató áll vendégeink rendelkezésére.
Átalakított, fedett, lebetonozott három oldalról zárt, 8 x 12 m-es pajtája, a benne lévő kemencével, sörpad garnitúrákkal, asztalokkal, 20-70 fő egyidejű elhelyezését, foglalkoztatását teszi lehetővé. A különböző, sporteszközök - ping-pong asztalok, kerékpárok,vízi járművek- játékok bérlése, a kemence, szabadtéri főzés lehetősége feltételként, aktív, tartalmas pihenést biztosít. A Dráva és a Mura összefolyása, a Nemzeti park, Őrtilos, a szlovén határ közelsége, a vadban és halban gazdag vidék ideális kirándulóhely.

További információk: http://www.bungalow.hu/gyekenyes_2/gyekenyes_2.html